COVID-19 informaatiota

Hyvät asiakkaat,

COVID-19 koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä maailmanlaajuisesti ympäri maailman.

Vieraat ovat tervetulleita tiedustelemaan varauksista tälle syksylle ja talvelle. Varaa majoituksesi suoraan meiltä, näin varmistat parhaan hinnan. Laita meille sähköpostia sales@novaskyland.com tai soita +358 40 560 3115.

Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa buffet aamupalamme olevan jälleen avoinna. A la cartemme pysyy iltaisin vieläkin suljettuna. Ilmoitamme täällä verkkosivuillamme, milloin avaamme uudelleen. Hyvä ruoka on intohimomme mutta terveys ja turvallisuus vielä tärkeämpää.

Seuraavien kuukausien ajaksi olemme nostaneet jo ennestään korkealla tasolla olevaa puhtautta. Kiinnitämme nyt erityistä huomiota:

Olemme sitoutuneet seuraaviin toimenpiteisiin:
  • Vuodevaatteet, pyyhkeet ja muu pyykki pestään korkealuokkaisesti
  • Käsidesiä on sijoitettu majoitushuoneisiin, sekä asiakaspalvelutiloihin
  • Desinfioimme usein kosketut alueet sekä yleisissä tiloissa että majoitushuoneissa – ovenkahvat, valokatkaisimet, kaukosäätimet, termostaatit ja niin edelleen.
  • Tilanteen mukaan, voimme mukauttaa illalliskäytäntöjä
  • Järjestämme konktaktittoman sisään- ja uloskirjautumisen, ja esimerkiksi aamupala ilman kontaktia asiakkaan näin halutessa.
  • Järjestämme tilauksesta yksityiskuljetuksen hotellille (etukäteismaksu)
  • Järjestämme kasvomaskeja ja kuumemittarin pyynnöstä
  • Kaikki huoneistot ovat varustettu omilla sisäänkäynneillä ilman käyntiä yhteistilojen kautta. Lisäksi kaikista huoneistoista löytyy saunat ja huoneistokohtaiset ilmastoinnit.
Varausten joustavuus:

Ymmärrämme joustavuuden varauksissa olevan tärkeää näinä epävarmoina aikoina. Näin ollen tästä eteenpäin asiakas voi valita kahden eri vaihtoehdon väliltä:

  • Joustava varaushinta: Varaus voidaan peruuttaa seitsemän (7/60) päivää ennen saapumista ilman kuluja
  • Perushinta: Varausehdot vaihtelevat sesongeittain riippuen valitusta maksutavasta

Olemme päivittäneet varaus- ja peruutusehtomme joustavammaksi mahdollistaaksemme mielenrauhan sinulle tehdessäsi varausta meille.

Uusien ja myös jo aikaisemmin majoituksen varanneiden kohdalla varausten peruuntimisien tapahtuessa: Voimme siirtää varausta enintään 2 vuodella eteenpäin alkuperäisestä päivästä luettuna, mikäli matkasi on peruuntunut virallisten koronaviruksesta johtuvien matkustusrajoitusten myötä (esim. alueen tai maarajan sulkeminen viranomaisten määräyksestä). Mikäli tässä tapauksessa uusi varaus on kalliimpi kuin aikaisempi varaus, asiakas maksaa erotuksen itse. Asiakkaan pitää ottaa yhteyttä Nova Skyland hotelliin viimeistään seitsemän (7) päivää ennen saapumista. Kaikki peruutukset tulee tehdä toimiston ollessa avoinna maanantaista – perjantaihin klo 09.00 ja 16.00 (+2 GMT) välillä. Asiakkaan tulee saada kirjallinen vahvistus Nova Skyland Hotellilta.

Kolmannen osapuolten kautta tehdyissä varauksissa, kuten online-varauspalveluiden (Booking.com, Expedia jne.) tai esimerkiksi matkatoimistojen kautta tehdyissä varauksissa neuvomme sinua kääntymään mahdollisissa varausten peruuntumisissa ensisijaisesti näiden kolmansien osapuolten puoleen.

Nova Skyland tarkkailee COVID tilannetta jatkuvasti ja seuraamme Maailman terveysjärjestön, sekä kansallisten että paikallisten auktoriteettien ohjeita. Pidämme sinut ajan tasalla muutoksista aina kun saamme uutta tietoa. Ymmärrämme, että nämä ovat haastavia aikoja mutta koska tahansa haluat matkustaa meille, pidämme sinusta huolta!

Turvallista matkaa!

 

Päivitämme sivustoa säännöllisesti aina viimeisimmällä tiedolla.

Viimeksi päivitetty 12.12.2020